Over ons

Als enige dealer in Nederland leveren we de Clara Kozijnen van de Zwitserse leverancier ClaraFenster AG, die in Zwitserland en België geproduceerd worden. En daar zijn we best trots op. We plaatsen ze in woningen en kantoren waar ze in het oog springen en waar de kozijnen én hun uitzicht helemaal tot hun recht komen.

 

Vermeulen Glaswerken

Clara Kozijnen is onderdeel van Vermeulen Glaswerken. Met deze kozijnen leveren we innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten waar wij volledig achter staan. We doen het goed of we doen het niet, is ons motto. Dat geldt ook voor dat andere product waar wij een naam in opgebouwd hebben: stalen binnendeuren. Kijk hiervoor op www.mijnstalendeur.nl.

 

Showrooms in Nederland en België

Wil je meer weten over onze werkwijze? Heb je concrete wensen of advies nodig voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Op afspraak kun je de kozijnen bekijken in onze showroom in Tiel en in België. We komen ook graag langs om de mogelijkheden op maat te bespreken. Door jarenlange ervaring kunnen we je adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden in jouw situatie. Is de offerte helder en het inmeten gedaan, dan nemen we je de rest van het werk uit handen door nauwe afstemming met de architect of aannemer. Zodat jij alleen nog van het uitzicht hoeft te genieten.

Clara, het kozijn met uitzicht